Let op:

U kunt teksten vertalen in de gewenste taal. Maar de taalkundige kwaliteit kan slecht zijn.

(placeholder)

De activiteiten van Arte no Pendor wordt mogelijk gemaakt door donatie, steun en/of sponsoring van bedrijven, particulieren en kunstenaars.

Fill out my online form.
Use Wufoo integrations and get your data to your favorite apps.

DANK JE WEL VOOR DEZE GIFT

€  2,50

€  5,00

IK DANK JE VOOR DEZE FIJNE GIFT

€ 10,00

DANK JE WEL VOOR DEZE  GULLE GIFT

Een bijzonder begin. Vul het donatieforrmulier in voor de adresgegevens. Arte no Pendor stuurt u een mooie kaart van de Pendor-kraam.

€ 20,00

€ 50,00

BIJZONDERE DANK  VOOR DEZE  EXTRA GULLE GIFT

Een wel heel bijzonder gift. Vul het donatieformulier in voor de adresgegevens. Arte no Pendor stuurt u een pakketje van 5 mooie grote kunst-ansichtkaarten. Laat u verrassen!

HARTELIJK DANK  VOOR DEZE  EXTRA GROTE EN  GULLE GIFT

Een belangrijke start om Arte no Pendor verder te ontwikkelen. Vul het donatieforrmulier in voor de adresgegevens. Arte no Pendor stuurt u naast een pakketje van 5 mooie kunstkaarten, een lithografie in één drukgang van Tony Boiso. GEWELDIG. Dank je wel.

€ 100,00

IK DANK JE HARTELIJK VOOR DEZE  FANTASTISCH GROTE EN  GULLE GIFT

Een belangrijke stap in de goede richting om Arte no Pendor verder te ontwikkelen. Vul het donatieforrmulier in voor de adresgegevens. Arte no Pendor stuurt u naast een pakketje van 5 mooie kunstkaarten en een steendruk in twee drukgangen van Tony Boiso. GEWELDIG. Dank je wel.

€ 250,00

DANK JE WEL  VOOR DEZE  FANTASTISCHE EN BIJZONDER GULLE  GIFT

Een belangrijke start om Arte no Pendor verder te ontwikkelen. Vul het donatieforrmulier in voor de adresgegevens. Arte no Pendor stuurt u naast een pakketje van 5 mooie kunstkaarten en een lithografie in twee drukgangen van Tony Boiso.  Ook nodig ik u uit om enige tijd op de Helling in Portugal te verblijven.

GEWELDIG. Ik dank je hartelijk.

€ 500,00

TOP

Een bijzondere start om echt iets mogelijk te maken om Arte no Pendor in Portugal te ontwikkelen.  Vul het domnatieformulier in voor de adresgegevens. Kunst op de Helling stuurt u naast een pakketje van 5 mooie kunstkaarten, de lithografie De Geur van een Lelie,  een lithografie in 7 drukgangen van Tony Boiso en een sieraad uit de collectie: Looking Through The Glass of Fire. Ook nodig ik je uit om een week te verblijven op de Helling in Portugal.

ECHT GEWELDIG. Ik dank je hartelijk.

(placeholder)

DONATIEFORMULIER